KLAUS IOHANNIS, atacat constant. Ce spune Andrei Gerea despre prezidenţiabilul ACL

| 27 aug, 2014

Deputatul Andrei Gerea, vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, consideră că posibila boicotare a alegerilor de către Klaus Iohannis şi PNL - PDL reprezintă 'un tertip de a încerca să deturneze' votul de la alegerile din noiembrie.

Potrivit vicepreşedintelui PLR, 'în loc să vină cu un proiect pentru România, Iohannis şi colegii săi vin cu o serie de manevre folosite în urmă cu doi ani de către Traian Băsescu şi camarila sa', se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Valorile lui Iohannis – întoarce spatele mamelor, face mişto de cei care se chinuie să îşi crească copiii

'Criza de imagine şi faptul că au reuşit, în mai puţin de câteva luni, să înşele aşteptările a milioane de români, îi fac pe cei din noua alianţă PNL - PDL să apeleze la tot felul de tertipuri pentru a încerca să deturneze votul de la alegerile din noiembrie. Faptul că Iohannis este copia politică a lui Traian Băsescu nu mai este o surpriză pentru nimeni. Însă atunci când acesta preia tehnicile politice folosite de Băsescu pentru a distorsiona votul românilor este de-a dreptul jenant. Conştient de nemulţumirea existentă în rândul PNL după ruperea USL şi după ieşirea de la guvernare, Iohannis se teme că eventuala ordonanţă propusă de Liviu Dragnea va duce la plecarea unui număr consistent de aleşi locali ai PNL. Riscul de a pierde din puterea partidului şi mai ales din influenţa pe care o are în noul 'mare PNL' îl face pe Iohannis să acţioneze haotic. Prezidenţiabilul PDL-PNL, din lipsă de alte idei pentru campania prezidenţială, vrea mai nou să boicoteze alegerile care ar urma să ducă la sfârşitul epocii Băsescu', susţine Gerea în comunicatul remis presei.

El consideră că 'disperarea din cadrul marelui PNL' îi determină pe cei care asigură conducerea 'să preia din acţiunile de denigrare a României practicate de Monica Macovei şi cei din PDL tot în urmă cu doi ani'.

'Atunci, PNL era împotriva oricăror acţiuni care ar fi putut să lezeze imaginea României. Acţiunile celor din PDL şi PNL, prin care fac adrese către ambasadele statelor occidentale la Bucureşti, amintesc de campania feroce dusă împotriva României de Băsescu şi acoliţii săi, în încercarea de salvare a acestuia. Demersurile profund iresponsabile ale PNL şi PDL, chiar dacă dăunează profund imaginii României, sunt benefice interesului personal al liderilor celor două partide', a mai afirmat Andrei Gerea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis – ce este permis „kaiserului” nu le este permis şi muritorilor de rând?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ