Klaus Iohannis – gafă după gafă sau confirmarea statutului de politruc?

| 16 sep, 2014

După ce prezidențiabilul ACL a făcut în ultima perioadă gafă după gafă, încât nici măcar liberalii nu mai știau ce să înțeleagă, Klaus Werner Iohannis a înscris o altă gafă, ce vine să confirme statutul de politruc pe care și l-a atribuit.

Haosul declarațiilor cu tentă comunistă ale președintelui PNL a provocat erodarea proiectului Iohannis pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Primarul Klaus Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar la Scoala Generală numărul 18 din orașul Sibiu, iar la finalul discursului - prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale (ACL) le-a adresat un mesaj elevilor: „Pentru voi, dragi elevi, un singur sfat: învățați, învățați, învățați. Vă doresc un an bun!”.

Îndemn folosit de Iohannis pentru elevii români, asemenea lozincii lui Lenin „Învățați, învățați, învățați!”, ce era afişată pe coridoarele școlilor, în bibliotecă și în alte locuri de maximă vizibilitate. Conducătorul rus în mișcarea bolșevică, Vladimir Ilici Lenin, a folosit acest îndemn pentru a-i mobiliza pe tineri liniei comuniste de partid.

Și astfel, toate îndoielile au fost spulberate de la declarația dată de Klaus Iohannis că acesta se consideră un politruc: „Situația mea este un pic deosebită, fiindcă eu chiar am antecedente în sistemul educațional, am fost dascăl de fizică, inspector școlar și acuma sunt un politruc care vrea să candideze la Președinția României”.

Citeşte şi: Mesajul lui Klaus Iohannis pentru elevi, la începerea noului an şcolar

Potrivit DEX online, politruc este un instructor, îndrumător politic în armata soviectică sau un reprezentant al partidului comunist într-un domeniu care veghează la respectarea aplicării întocmai a principiilor și intereselor partidului. Drept pentru care, acest statut de comunist a lui Iohannis a fost cu claritate stabilit de lozinca leninistă folosită la festivitatea de deschidere a unei școli din Sibiu: „Învățați, învățați, învățați!”.

De altfel, și fostul președinte PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, în primăvara anului 2013, studenților liberali, reuniți la București pentru alegerea structurii de conducere, celebrul imn al lui Lenin „Pentru oameni cu simțul umorului, ca noi, oricât risc, de amintirea lui Lenin ar putea exista, nu există decât un singur cuvât – învățați!”.

Numai că îndemnul leninist dat de Iohannis pentru copiii români de a fi elevi muncitori și perseverenți nu trădează niciun gest de grijă pentru tinerii țării, ce sunt motorul acestei societăți, deoarece prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat cu puțin timp în urmă că el nu a investit în educația copiilor, ci în case.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
Cristina
Un articol leșinat
Si in opinia Dvs dvoastra ce îndemn ar fi trebuit sa le transmită? Chiar se vrea sa ne transformam intr-o tara de inculti? Teoretic "fara carte nu ai parte", drept urmare acest articol este lipsit de sens si reprezintă un atac la adresa unui candidat care chiar dorește dezvoltarea si imbunatatirea situației țării noastre.
17 sep, 2014
dinu
...
Mai autorule , tu esti un mare retardat ... asta e un subiect de tot rahatul asa cum esti si tu .
16 sep, 2014
ivan
oricum iese JOHANIS presedinte ,puteti sa scrieti voi ce vreti ,cei de la obiectiv cu o ,mic,mic,mic
16 sep, 2014
venit suplimentar
job part-time,toate judetele
Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
16 sep, 2014
Mihai A
Lipsa de inspiratie
Daca ati ajuns sa va luati si de indemnul "Invatati, invatati, invatati!" si-l faceti bolşevic, inseamna ca sunteti in pana rau de tot cu ideile.
Trebuia sa le spuna "Nu-nvatati, nu-nvatati, nu-nvatati!", citat din Florin Salam...

Pai, parca zilele trecute era nazist. Acum e bolsevic? :))

Oricum, degeaba. Intrarea in turul doi e securizata pt Iohannis, iar toate aceste atacuri ieftine arata cine e adevaratul pericol pentru miticii de Dâmboviţa.
16 sep, 2014
corrie
asa de siguri sunteti ,basistilor -ivan si mihai ? sunteti securisti,aveti acces la date pregatite "din timp"de servicii pt.a iesi "cine trebuie"?!
17 sep, 2014
ile
deci a invata e rau....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ