Kovesi ameninţă cu JUDECATA! Vezi cine sunt vizaţi

| 20 iun, 2014

Laura Codruţa Kovesi, şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie,  a declarat că a sesizat CSM şi CNA cu privire la afirmaţiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate doar cu scopul de a decredibiliza persoana sa şi a DNA, şi că analizează posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care le fac cu scopul exclusiv de a ştirbi autoritatea personală şi profesională a procurorilor.

"În cursul zilei de  vineri am decis să sesizez Consiliul Superior al Magistraturii şi Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la afirmaţiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate în cursul zilei de ieri doar cu scopul de a decredibiliza persoana mea şi a instituţiei, precum şi a întregului colectiv din cadru DNA", a afirmat Kovesi, conform Agerpres.


Şeful DNA a subliniat că va răspunde prin căile legale la astfel de acţiuni defăimătoare.


'Cu toate că atunci când se fac afirmaţii mincinoase nu putem să dăm un răspuns imediat, noi uzăm de căile legale şi răspundem prin căile legale la astfel de acţiuni defăimătoare. Voi analiza posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care fac afirmaţii mincinoase doar cu scopul exclusiv de a ştirbi autoritatea personală şi profesională a procurorilor din cadrul DNA, dar şi a mea în calitate de procuror şef al acestei direcţii. Dincolo de aceste tentative de a intimida activitatea procurorilor şi de a denigra activitatea procurorilor, noi o să ne continuăm activ în acelaşi ritm cu responsabilitate, independenţă şi cu respectarea legii', a mai spus Kovesi.

Tag-uri: DNA, Laura Kovesi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ