Mărturii din arest: Soluţia INEDITĂ găsită de Elena Udrea pentru a rezista în spatele gratiilor

| 04 mar, 23:34

Elena Udrea se află de o săptămână în arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost arestată preventiv în Dosarul Gala Bute. Udrea a mai fost în spatele gratiilor şi în dosarul Microsoft, iar ulterior s-a plâns de condiţiile deplorabile în care a fost nevoită să stea.

 

Una dintre deţinutele care este colegă cu Elena Udrea a făcut acum mărturii uluitoare despre condiţiile în care fostul ministru este nevoit să doarmă.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a decis: pe cine toarnă mâine în faţa judecătorilor

“Trăim momente groaznice din cauza unor leşuri, miroase a hoit de şobolan din celula mea şi a Elenei Udrea. Mirosul s-a răspândit pe o suprafaţa foarte mare şi mai multe deţinute au sesizat situaţia, în speranţa că vor anihila mirosul cumva. Udrea a făcut şi ea plângere, iar modul prin care rezistăm este acela că tot ea îşi foloseşte parfumul ca să schimbe aerul”, a povestit deţinuta pentru Cancan.ro.

Mai mult, potrivit sursei citate, Elena Udrea abia dacă mănâncă din cauza mirosului.

“Am ajuns să mâncăm sandvişurile în birourile procurorilor, când mergem la audieri, pentru că mirosul ne-a dat stomacul peste cap şi nu mai avem tragere să mergem în sala de mese”, a mai povestit deţinuta.

Citeşte şi: Probele-cheie cu care DNA vrea s-o ţină pe Elena Udrea după gratii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 07:41
Adam
Oferta pentru toate judetele
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
05 mar, 09:46
MALA
elena udrea
Cum va imaginati ca DOAMNELE politicii romanesti nu sunt vinovate? Kovesi nu e proastra stie ea ce stie. Cand se diminuau salariile bugetarilor cu 25/% ele se lafaiau in bani. si Ridzi la fel, atunci nu s-a gandit la copii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ