Mesajul lui Ponta pentru Adrian Sobaru

| 26 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, că transmite un mesaj de solidaritate şi de compasiune pentru Adrian Sobaru, bărbatul care miercuri a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului.

"Am aflat de eveniment, îmi pare groaznic de rău. Am un mesaj în primul şi în primul rând de solidaritate şi de compasiune pentru domnul Sobaru, ne-am întâlnit de mai multe ori în această perioadă, în primul rând l-am ajutat cu locuinţa. La un moment dat era în greva foamei la televiziune, împotriva conducerii televiziunii şi m-am dus special că a spus că va ieşi din greva foamei dacă vine primul ministru să vorbească cu el. Vreau să vă asigur că nu vom depune plângere, nici vorbă de aşa ceva", a declarat primul ministru la România Tv, într-o ediţie specială difuzată din SUA.

Potrivit Poliţiei Capitalei, miercuri, Adrian Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului.

Sobaru a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar ulterior a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 luând joi decizia ca acesta să fie cercetat în stare de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

În 2010, Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest faţă de măsurile de austeritate impuse de guvernul Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
tudor
Cu ce bani se rapara bariera? Ai continbuabililor nu? Daca "nimeni nu e mai presus de lege, de ce nu se face plingere impotiva celui ce a gresit?
Stiu ca sunt cam mmulte intrebari pt. dl Ponta, dar oamenii normali asteapt un raspuns de la adest canditat la Presedentie.
26 sep, 2014
Gabriel
Baga bani! baga bani!
Din nou Pinochio varianta romaneasca isi bate joc de lege!!!!!! Cu ce drept i-a oferit o locuinta de protocol?! Cu ce drept nu face plangere daca respectivul a incalcat legea! oare toti oamenii amarati trebuie sa se arunce de la balcon in parlament si apoi sa "atace' cu masina guvernul ca sa capete ceva?!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ