Noua marionetă a lui Băsescu nu discută cu presa

| 15 oct, 2014

De frică să nu derapeze de la message-box-ul prezidențial, Klaus Iohannis a ales să fugă din fața jurnaliștilor după ce și-a recitat fără convingere textul.

După ce Traian Băsescu a lansat un atac josnic la adresa premierului Victor Ponta, acuzându-l fără dovezi concrete cum că ar fi fost ofițer acoperit al SIE în perioada 1997-2001, o serie de membri marcanți ai opoziției s-au repezit să îl atace pe șeful Cabinetului, solicitâdu-i demisia și retragerea din cursa prezidențială.

Printre candidații la funcția supremă în stat care nu au ezitat să îl denigreze pe liderul social-democrat se numără și președintele PNL, Klaus Iohannis. În loc să constate încălcarea legii de către șeful statului și să îi solicite acestuia demisia de onoare, liderul liberal i-a cerut în mod imperativ primului-ministru să aducă lămuriri pentru niște acuzații care nu au niciun fundament. Totodată, candidatul ACL a renunțat la haina omului politic integru și serios, proferând o serie de etichete la adresa principalului său contracandidat pe care l-a acuzat că este „un politician mincinos, duplicitar şi manevrat” ce nu poate fi preşedintele României.

Interesant este și faptul că, după ce și-a recitat poezia în fața camerelor de filmat, liderul ACL nu a dorit să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Atitudinea arogantă a lui Klaus Iohannis i-a nemulțumit până și pe reprezentanții mass-media „de casă”. Prezent la conferința de presă, Dan Turturică, unul dintre jurnaliștii care în mod normal îi sunt favorabili, și-a arătat nemulțumirea față de comportamentul lui Klaus Iohannis pe pagina personală de Facebook. „Absolut jenant modul în care Iohannis a fugit, la propriu, de jurnaliști la finalul așa-zisei conferințe de presă. Omul ăsta chiar se imaginează președinte cu un asemenea comportament primitiv?! Păcat de sumele uriașe cheltuite pe afișele cu el, care au împânzit toată Transilvania!", a comentat Dan Turturică.

Atitudinea lui Klaus Iohannis vizavi de jurnaliști amintește de comportamentul lui Traian Băsescu, care tratează de regula presa cu dispreț. De alminteri, această atitudine față de mass-media nu este singurul lucru care îl leagă pe Klaus Iohannis de Traian Băsescu, în contextul în care de când a intrat în politica mare, edilul de la Sibiu și-a făcut un obicei din a prelua mesajele șefului statului și a-i copia comportamentul.

Nu este exclus ca tocmai pentru că a încercat să preia mesajul lui Traian Băsescu, Klaus Iohannis să fost nesigur pe ceea ce avea de spus. Așadar, de frică să nu derapeze de la message-box-ul prezidențial, Klaus Iohannis a ales să fugă din fața jurnaliștilor după ce și-a recitat fără convingere textul.

Comportamentul prezidențiabilului ACL față de presă arată că liderul liberal nu este în stare să comunice ca un adevărat lider, demonstrând încă o dată românilor că nu are capacitatea de a-și susține punctul de vedere. Ceea ce în fond nici nu este de mirare pentru cineva care preia pe nemestecate opiniile altora și are dificultăți evidente în a se exprima în limba română.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
suzana
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ