Numărul funcţiilor de conducere în ASF va fi redus cu 35%, de la 1 octombrie 2014

| 30 mai, 2014

Numărul funcţiilor de conducere în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară va fi redus cu peste 35%, conform noii organigrame a instituţiei, aprobată vineri de Consiliul ASF.

"Noua organigramă a ASF, care va deveni operaţională de la 1 octombrie 2014, urmăreşte transformarea Autorităţii într-o instituţie mai flexibilă şi orientată spre eficienţă, reduce nivelele ierarhice de la 5 la numai 3 şi desfiinţează poziţii de management intermediare. Ca urmare, funcţiile de conducere vor fi reduse cu peste 35%", precizează un comunicat al ASF.

Potrivit ASF, în continuare se vor evalua poziţiile din organigramă şi se vor ajusta pachetele salariale potrivit noilor atribuţii.

"Mă aştept ca, până la finalul acestui an, noua structură a ASF să funcţioneze din plin. Schimbările nu sunt nici simple şi nici atât de rapide pe cât ne-am dori şi pe cât am avea nevoie. Noua organigramă, bazată pe funcţionalitate, este un pas critic pentru a trece de la poziţia destul de pasivă de astăzi, de simplu controlor al pieţelor, la una activă, de dezvoltator al pieţei financiare non-bancare", a declarat preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, după aprobarea noii organigrame

Tag-uri: ASF, Mişu Negriţoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ