Oamenii Elenei Udrea nu fac măgării doar cu pui

| 17 mai, 2014

Deputatul PMP Florin Popescu, rotofeiul purtător de trenă al Elenei Udrea, a început să semene cu Miron Cozma, în perioada în care liderul minerilor din Valea Jiului era tras la față și la răspundere de mâna lungă a legii.

Nimic nu te detoxifiază mai tare, se pare, decât o anchetele bară la bară. După afacerea puilor electorali, în care popularul Popescu este cercetat pentru că ar fi cerut vreo 70 de tone de pui pentru a fi distribuiți votanților, survine încă un dosar pe rol, cu același Popescu în rolul principal, de data asta interpretând destul de neconvingător aria nevinovăției într-un caz de conflict de interese. Nu, nu este cum v-ați aștepta un conflict cu celălalt admirator al Elenei Udrea, ci unul cât se poate de precis, care privește un dosărel rămas tinichea de coadă de prin 2009, în care procurorii susțin că au obținut probe noi. Ce să zicem? Mai bine mai târziu decât niciodată, deși este cât se poate de instructiv să constați cum toți au câte un dosărel ca ăsta la păstrare undeva, într-un sertar misterios. Revenind la detoxifiatul fan Udrea, se pare că, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița fiind, ar fi acordat mai multe contracte unei firma în care a fost și domnia sa acționar. Un caz clasic de neatenție, nicidecum rea voință, nu-i așa?

Florin Popescu însă a început după toate probabilitățile să nu mai guste nici gluma, nici anchetele și că tot veni vorba de probabilități, popularul a rugat jurnaliștii să consulte un profesor de matematică pentru a afla care sunt probabilitățile ca atacat într-un dosar fiind să i se ”reactiveze” un al doilea. Nu știm cum devine treaba cu ”reactivatul”, aici pare mai degrabă o coincidență declanșată de simpatii și gelozii la vârf, care, după cum se știe, bat orice teorie a probabilităților...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mai, 2014
Terente
Sugi pula Ano !
Sa mori tu ca n-ai un dosarel de curva imputita ! Ca tot neamul tau de muieri nespalate la gaoaza si care sugeti doar pulile sefilor care va hranesc cu sloboz !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ