OFIŢER de la Brigada pentru Crimă Organizată, REŢINUT de DNA

| 17 aug, 22:32

Procurorii DNA i-au pus cătușe ofițerului de la Brigada pentru Crimă Organizată, comisarul șef Emanuel Saghel. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ceilalți doi suspecți în dosar, şeful DGA Prahova, Constantin Ispas, și șeful adjunct IPJ Prahova, Adrian Rădulescu, sunt în continuare la audierile care au început luni dimineață.

Saghel a fost reținut pentru șantaj, trafic de influență, folosirea de informații care nu sunt destinate publicității, dar și luare de mită.

Citeste si: Oana Zăvoranu vrea ÎNTÂLNIRE cu Laura Codruța Kovesi

Una dintre fapte datează din 2014-2015, când a amenințat un jurnalist pentru a-l determina să nu mai publice articole compromițătoare la adresa lui.

De asemenea, în perioada 2011-2014 ar fi pretins un comision – 4 metri cubi de bușteni, parchet și nu numai - și, în schimb, a soluționat un dosar în care o anumită persoană era cercetată.

Tot Emanuel Saghel a cerut bilete la un meci disputat de Petrolul Ploiești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 10:54
elena
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ