PMP explorează limitele ridicolului: omagii ceaușiste pentru cuplul Băsescu - Udrea

| 12 sep, 2014

Nu numai că Traian Băsescu nu a sabotat și nu a încercat să compromită poziția Corinei Crețu, dar însăși poziția de comisar european pentru Politici Regionale i se datorează dibaciului cârmaci de la Cotroceni.

România și-ar câștiga peste noapte independența energetică dacă cineva ar reuși convertirea duplicității politice în care se scufundă PMP în timp ce le înalță osanale în cel mai clasic stil ceaușist Elenei Udrea și lui Traian Băsescu. Obrazul lingușitorilor din formațiunea popularilor este ca piatra, iar rezervele de nesimțire și tupeu nesfârșite, când vine vorba de întors adevărul pe dos și de turnat minciuni electorale. După ce toată țara a văzut cum Traian Băsescu face front comun cu Vasile Blaga și Klaus Iohannis, neprecupețind niciun efort în blocarea ascensiunii politice a Corinei Crețu prin numirea ei pe post de comisar european și mai apoi prin manipularea opiniei publice privitor la poziția exactă obținută, tripleta delatorilor s-a repliat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Klaus Iohannis dă asigurări cum liberalii își vor dovedi atașamentul față de interesul național când Corina Crețu va fi votată în funcție, deși liderul PNL nu s-a dezis nici până azi de rușinoasa scrisoare trimisă președintelui CE, Vasile Blaga tace adânc, iar Traian Băsescu o dă în bufonerii sale plictisitoare, pretinzând acum că sabotajul a fost doar... o glumă.

Citeşte şi: CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Echipa Iohannis-Băsescu-Blaga face orice pentru a bloca România

La PMP în schimb s-a băgat cocs sub furnalul cultului personalității, în care alchimiștii partidului transformă rahatul în bici și-l mai fac să și pleznească. Nu numai că Băsescu nu a sabotat și nu a încercat să compromită poziția Corinei Crețu, dar însăși poziția de comisar european pentru Politici Regionale i se datorează dibaciului cârmaci de la Cotroceni. Nu există gradație pe instrumentul de măsură al scârbei și disprețului pentru o asemenea atitudine lingușitor-duplicitară, astfel de laude și mizerii transformate în merite fiind pe vremuri o delicatesă servită doar pentru cuplul Ceaușescu. Și pentru că am amintit de cuplu, trebuie să menționăm că slugarnicii care au compus comunicatul-odă al PMP nu au uitat să pupe nici dorsalul Elenei Udrea cu această ocazie deosebită. Spălătorii de cadavre ai PMP ”salută obţinerea de către România a funcţiei de Comisar European pentru Politici Regionale. Este un succes considerabil pentru ţară în condiţiile în care Programul Operaţional Regional (POR) este singurul program cu fonduri europene care are şanse reale de a obţine o absorbţie efectivă de 100% pentru exerciţiul bugetar 2007 – 2013 al Uniunii Europene, lucru realizat în principal datorită gestionării acestui domeniu de Elena Udrea cât timp a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului”. Ca să fie clar pentru toată lumea...

Putem să afirmăm fără teama de a greși că asemenea talente native în deturnarea faptelor nu vor avea absolut nicio problemă după alegerile din iarnă să emită câteva comunicate asemănătoare prin care să explice națiunii cum jenanta înfrângere a candidatei Udrea reprezintă de fapt premisele unei strălucite victorii viitoare iar reînceperea cercetărilor penale în prea multele dosare ale președintelui ”jucător” sunt de fapt tot atâtea dovezi ale moralității sale incontestabile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 2014
El Condor
Rau cu rau ... fara rau
Sunt atat de infantili aceste personaje si gradinitele in care se joaca, incat ti-e mila de ei stiind ca au ajuns la o varsta atat de inaintata. Dar, cine stie : poate au sunt la prioada din viata in care au dat in mintea copiilor . In acest caz ar trebui ca Ponta sa le puna la dispozitie "masinutele" cu care se juca la 3 - 4 ani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ