Ponta: Argumentul preşedintelui Băsescu de a lua banii autorităţilor locale e o uriaşă minciună

| 03 dec, 2013

Premierul Victor Ponta le-a cerut aleşilor locali să explice în teritoriu că solicitarea preşedintelui Traian Băsescu de tăia din banii administraţiilor este un atac asupra oamenilor care nu vor putea beneficia de pe urma proiectelor de dezvoltare.

'Am constatat că într-o bătălie politică ce are până la un punct sens după care devine iraţională, ultimul argument folosit de preşedinte este să luăm toţi banii de la autorităţile locale şi sigur să renunţăm la mărirea accizei. (...) Cum să luăm toţi banii de la autorităţile locale? Oamenii nu trăiesc doar la Palatul Cotroceni şi în maşini Mercedes şi merg cu avioane închiriate din bani publici. Oamenii trăiesc în fiecare comună, în fiecare oraş din această ţară şi banii aceia sunt oricum insuficienţi' a afirmat primul ministru, marţi, la întâlnirea cu preşedinţii Consiliilor Judeţene de la Palatul Parlamentului. 

Premierul le-a spus aleşilor locali că asistă la 'o uriaşă minciună şi un atac împotriva locuitorilor'' şi a subliniat că banii nu vor fi luaţi nici de preşedintele Consiliului Judeţean şi nici de primari ci vor fi folosiţi pentru infrastructură. ''Îi foloseşte (n.r. administraţia locală) la un proiect, o stradă, o canalizare, o şcoală, un spital'', a adăugat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2013
GEO
Il stiu pe unul din PSD , mare pe aici cu grade in partid care se si freca pe maini a castig de pe urma majorarii pretului la carburanti in urma adoptarii accizei .Imi spunea ce va face cu banetul care ii va intra in buzunare ... HOTIE CU H MARE !!! Asta ne fac comunistii ,ne mint si ne fura en-gros si-si umplu buzunarele pe intrecute , fara jena ! Banii de pe urma accizei care genereaza scumpiri in masa la absolut orice posibil va inghiti toata majorarea de ras la salariul minim + ceva in plus , lumea va saraci si maimult iar banii supti de la populatie vor intra in conturile PSD-istilor .Mai votati-i fratilor ca astia va iau 7 piei de pe spinari , si voua si copiilor copiilor vostri , vor plati 7 generatii pradaciunile astora .
03 dec, 2013
mihai
Minciuna ?
Cred ca cei mai nocivi mincinosi sant spuma PSD_lui
Pana si securistul de socrul tau isi baga nasul in laturi , facandu-l pe Basescu .... in fel si chip
Numai un neom ca Sarbu Ilie poate avea o asemenea gandire bolnava si plina de ura . El ilie , sa se uite in spate si sa-si vada istoria ....aia plina de bube ..
03 dec, 2013
mannik
la zdup cu plagiatorulmincinos ,obraznicsi etc..
SUBSCRIU !!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ