Ponta: De la 1 ianuarie 2015 o cotă din impozitul plătit de agricultori va rămâne la autorităţile locale

| 18 mai, 2014

Cel târziu de la începutul anului viitor o cotă parte din impozitul pe care agricultorii îl plătesc către bugetul de stat va rămâne la autorităţile locale, a declarat prim-ministrul Victor Ponta, duminică, la emisiunea 'Viaţa Satului' la TVR.

'Cel târziu de la 1 ianuarie 2015, cotă-parte din impozitul pe care agricultorii îl plătesc să rămână la autorităţile locale. Le lăsăm la autorităţile locale din ceea ce încasăm', a declarat premierul.

Întrebat despre gradul de afectare a fermierilor prin introducerea taxei pe construcţii speciale, Ponta a spus că în baza raportărilor care vor avea loc spre finele acestei luni, dacă se va constata că fermierii au fost afectaţi se vor lua măsurile de remediere necesare.

'Taxa pe construcţiile speciale a fost gândită pentru construcţiile industriale. Şi, dacă acum, pe 25 (mai - n.r.) este prima dată când se fac raportările, dacă este ceva care afectează zona de ferme, vă garantez că o îndreptăm', a mai declarat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ