Ponta: A fost un weekend de aur pentru România

| 19 mai, 2014

Premierul Victor Ponta se declară "foarte mândru", într-o postare pe Facebook, de rezultatele elevilor români la olimpiadele internaţionale.

"A fost un weekend de aur pentru România! Locul I pe echipe la Olimpiada Internaţională de Chimie (cu cinci medalii de aur, una de argint şi una de bronz), o medalie de aur şi o menţiune la Olimpiada Internaţională de Filosofie şi rezultate excepţionale la Campionatul European de gimnastică", notează, luni, prim-ministrul.

El i-a felicitat pe tineri, arătând că toţi cei care obţin aceste rezultate reprezintă ţara în lume şi schimbă imaginea României în bine.

Elevii români au obţinut 5 medalii de aur, o medalie de argint, o medalie de bronz şi locul I pe echipe la cea de-a 48-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie 'D. Mendeleev', desfăşurată în Federaţia Rusă, în perioada 11-17 mai, la Moscova.

Totodată tinerii români au obţinut o medalie de aur şi o menţiune la cea de-a XXII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Filosofie, desfăşurată în perioada 15-18 mai, la Vilnius.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ