Premierul Ponta a anunţat dublarea premiilor oferite pentru câştigătoarele medaliilor la gimnastică

| 19 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni seară, dublarea premiilor oferite reprezentantelor lotului de gimnastică a României, care au câştigat medalia de aur la Campionatul European de la Sofia.

Prezent într-o emisiune la Antena 3, alături de lotul naţional de gimnastică şi de antrenorii Marian Bitang şi Octavian Belu, premierul a mai afirmat că, pe lângă gimnaste, vor fi premiaţi toţi membrii echipei, de la antrenori, la coregrafi şi medici ai lotului.

'Nici nu veneam la dvs, stăteam şi mă uitam la televizor, dacă nu primeam mesajul de la doamna Carmen Tocală (secretar de stat în ministerul Tineretului şi Sportului-n.r.), că, prin ordinul ministrului se dublează toate premierile. Pentru senioare, locul I, de la 18.500 la 37.000...Dar vreau să spun altceva care cred că pe doamna Bitang şi pe domnul Belu îi bucură la fel de mult.(..) În mesaj se pune aşa: se premiază şi antrenorii care au depistat sportivii şi pe cei care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul că întreaga echipă este premiată, cred că este un gest corect, pentru că în spatele oricărei fete care e acolo la sol, la bârnă, la paralele şi obţine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care îi ştim toată ţara şi îi preţuim, cred că e o echipă foarte mare care lucrează zi de zi', a afirmat şeful Guvernului.

Ponta le-a cerut gimnastelor să se pregătească pentru noi performanţe şi să le ia guvernanţilor 'banii de premii'.

'Vă rog mult de tot, luaţi-ne cât mai des banii de premii! E cea mai mare bucurie să câştigaţi medalii şi să avem noi de plătit premii. (..)Cred că e singura dată când ne bucurăm când dăm bani. La Guvern, în rest, ne place să luăm', a afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ