Ponta: Mă mândresc cu faptul că lui Băsescu îi e frică doar de mine

| 19 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seară, că el este singurul politician de care preşedintelui Traian Băsescu 'îi e frică' şi că a luat drept 'un compliment' declaraţia şefului statului prin care acesta susţinea că va face orice pentru ca Ponta să nu ajungă preşedintele României

'Declaraţia dlui Băsescu eu am luat-o ca pe un compliment, pentru că înseamnă că doar de mine îi e frică. Dacă a spus doar Ponta nu vreau să ajungă, restul văd eu cum îi păcălesc, cum îi controlez, cum de fapt n-o să mai fiu preşedinte dar tot eu o să conduc sistemul. Faptul că doar de mine îi e frică, e un lucru bun, eu mă mândresc cu acest lucru. Promisiunea (pe care o face preşedintelui-n.r.) e un citat din Traian Băsescu- De ce ţi-e frică, nu scapi!', a comentat Ponta la Antena 3.

Premierul a adăugat că, în urma întâlnirilor pe care le-a avut în ţară, a constatat că cea mai mare aşteptare a oamenilor este ca Traian Băsescu să plătească în faţa legii pentru cei nouă ani de mandat.

'Cea mai mare aşteptare din partea oamenilor sau cea care stârnea cel mai mult entuziasm era dorinţa ca domnul Băsescu şi sistemul domniei sale să plătească în faţa legii pentru lucrurile pe care le-au făcut în nouă ani şi jumătate. (..) Ştie foarte bine că, dacă aş ajunge eu preşedinte toate acele dosare care sunt suspendate în acest moment, începând cu dosarul Nana, cu ameninţarea împotriva Gabrielei Firea, care sunt dosare suspendate până la expirarea mandatului de preşedinte, vor merge mai departe', a afirmat prim ministrul, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2014
Liana
Ponta,fara poante
Dar voi astia care va credeti curati, cand veti plati?Din pacate singurul care plateste SIGUR e doar poporul, in numele caruia va "sacrificati" voi imbogatindu-va!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ