Ponta îl ceartă pe Mazăre: Nu trebuie să confunde defilarea din Mamaia cu exprimarea

| 12 aug, 2014

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marţi, pe Aerodromul din Tuzla, că dezaprobă modul de exprimare folosit de primarul Constanţei, Radu Mazăre, la adresa ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc.

'Mazăre nu trebuie să confunde defilarea din Mamaia cu exprimarea! A greşit şi o să îi spun acest lucru', a afirmat Victor Ponta.

Radu Mazăre, preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Constanţa i-a reproşat ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în cursul unei emisiuni televizate, faptul că în procesul lui Dan Voiculescu, de la Curtea de Apel Bucureşti, completul de judecată nu a fost selectat aleatoriu, ci a fost desemnat de Colegiul de conducere al instanţei. 

'De ce următorul complet nu s-a tras la sorţi ? Ce zice ministrul Justiţiei de chestiunea asta ? E la mine în partid, dar e un papă-lapte ăla', a afirmat Mazăre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ