Ponta: În CSAT, Băsescu a zis că facem rău cu Departamentul lui Arafat. I-a rămas o chestie personală

| 03 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a insistat, în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), timp de un sfert de oră, asupra faptului că Guvernul face rău înfiinţând un Departament "pentru" doctorul Raed Arafat, ceea ce denotă că preşedintelui i-a rămas încă "o chestie personală", susţine premierul Ponta, conform Mediafax.

"Un sfert de oră, preşedintele ne-a vorbit despre ce rău facem că facem Departamentul pentru doctorul Arafat, adică are o chestie personală care i-a rămas. A întrebat de contractele lui domnul Ghiţă, dacă e adevărat, domnul Opriş i-a spus că nu e adevărat, evident, deci un nivel al discuţiilor ciudat, ca să nu mă exprim altfel. Dar problema lui Băsescu era de ce îl punem noi pe Arafat şef", a susţinut Ponta.

Duminică seara, după şedinţa CSAT, Pont a susţinut că şeful statului s-a pronunţat împotriva înfiinţării Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, coordonat de Raed Arafat, în condiţiile în care el, ca prim-ministru, consideră că este necesară o astfel de structură care să coordoneze eficient atât Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Inspectoratul General de Avicaţie, Salvamont-ul, Serviciul de Ambulanţe, dar şi Sistemul Unic 112 este o soluţie bună.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ