Ponta îşi avertizează colegii din partid: Nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă DNA, asta e

| 07 mai, 15:54

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat joi, în deschiderea lucrărilor Comitetului Național Executiv, că majoritatea parlamentară funcționează și că liberalii nu vor putea prelua puterea de la social-democrați, iar dacă DNA "dă jos" PSD, "asta e, partidul rezistă în orice condiții".

"Foarte mulți dintre colegii noștri, unii pe bună dreptate, pentru că au greșit și mă refer aici la unii mai recent apăruți în opinia publică, alții pe nedrept au avut de suferit. Da, important este că oricâți dintre noi nu mai sunt la această masă partidul este tot la 40% și tot o să câștigăm alegerile locale și generale. Sper că dacă le câștigăm să și putem face treabă. (...) Noi ne bazăm pe oameni și o să câștigăm din nou alegerile. Vă asigur că acest Guvern își va face treaba. În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e. Partidul nostru rezistă în orice condiții, dar în Parlament majoritatea funcționează și sunt convins că vom fi pe primul loc și în 2016", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că, în opinia sa, sunt foarte puține guvernări, "poate doar Guvernul PSD din perioada 2000-2004", care au îndeplinit în proporție de 90% angajamentele și promisiunile asumate în fața alegătorilor.

Tag-uri: DNA, Guvern, PNL, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ