Fostul şef CJ Botoșani, Constantin Conțac, despre perchezițiile procurorilor la firmele sale: Au venit la o cafea

| 07 mai, 16:07

Constantin Conțac, fost președinte al Consiliului Județean Botoșani, ale cărui firme au fost percheziționate, joi dimineață, de procurorii DNA într-un dosar de corupție, a declarat presei că anchetatorii "au venit la o cafea".

"Au venit la o cafea. Voi nu știți că eu am avut dosare? Eu îi cunosc pe oamenii aceștia pe toți. Au venit să mă vadă", a afirmat Conțac.

Perchezițiile efectuate la societățile Transporturi Auto SA și Con 2000 SRL Botoșani, controlate de Constantin Conțac, au la bază suspiciunea procurorilor privind oferirea unei sume de 20.000 de euro senatorului sucevean Ovidiu Donțu și președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, în vederea obținerii unui contract de modernizare a unui drum județean. Mita ar fi fost oferită prin intermediul unui nepot al lui Constantin Conțac, în calitate de coordonator informal al firmelor acestuia.

Procurorii DNA au făcut joi percheziții la Consiliul Județean Suceava, existând suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2003-2015.

Citeşte şi: Percheziții DNA la Consiliul Județean Suceava

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ