PONTA: Preşedintele poate să fie un pic mai politicos atunci când vorbeşte cu o doamnă

| 14 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că preşedintele Traian Băsescu va face foarte bine dacă va publica înregistrarea discuţiei de luni, de la Cotroceni, adăugând că un preşedinte poate fi "un pic mai politicos" atunci când vorbeşte cu o doamnă, respectiv ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu.

"Eu cred că preşedintele ţării, în general, când discută nu neapărat cu primul-ministru, ci cu ministrul de Finanţe, cu o doamnă, poate să fie un pic mai politicos", a spus Ponta la România TV.

Legat de posibilitatea ca preşedintele să prezinte public conţinutul discuţiei de luni, de la Cotroceni, Ponta a comentat scurt: "Foarte bine face !"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că pentru prima dată va face publică înregistrarea discuţiei cu premierul şi ministrul Finanţelor, după ce Victor Ponta a spus că s-au certat, iar tonul şefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost "bădărănesc".

Întrebat dacă au fost discuţii aprinse, preşedintele Băsescu a răspuns: "Cred că am să fac altceva, o să fie prima dată când fac publice înregistrările discuţiilor, să vedem cine minte".

Solicitat să precizeze dacă va mai avea şi o altă discuţie cu premierul, după consultările de luni, preşedintele a răspuns: "Ce discuţie să mai am? Mai ales că înţeleg că spune că discuţiile au fost foarte nepoliticoase. E interesant cum reuşeşte să mintă".

Şeful statului a răspuns, întrebat dacă a făcut referire, în discuţiile cu premierul, la studiile ministrului Finanţelor: "Cred că am să fac altceva. O să fie prima dată când fac publice înregistrările discuţiilor. Ca să vedem cine minte, RTV-ul, eu. Cineva minte aici".

"Voi face publice înregistrările discuţiilor", a mai spus Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunând că discuţia de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece şeful statului a vrut să facă doar propagandă politică şi a avut un "ton bădărănesc" la adresa ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu.

Întrebat care a fost tonul discuţiei, şeful Guvernului a răspuns: "Un ton destul de bădărănesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflaţi de la preşedinte că studiile de la Harvard sunt nimic pe lângă studiile domniei sale".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ