Ponta: Speranţa lui Băsescu că o să iasă preşedinte Iohannis şi nu ajunge în închisoare e deşartă

| 14 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că speranţa lui Traian Băsescu că va ieşi preşedinte Klaus Iohannis şi el nu va ajunge în închisoare este ''deşartă'', pentru că acesta nu va câştiga alegerile.

'Dacă cumva cineva uitase, în această seară aţi văzut faţa urii, a răutăţii, a dezbinării care ne-a condus în ultimii zece ani. Aţi văzut cum arată ura, cum arată disperarea pentru că domnul Băsescu mai are două zile. L-aţi văzut disperat, l-aţi văzut urându-ne pe noi, pe toţi românii, l-aţi văzut făcând campanie electorală pentru Klaus Iohannis, singura lui speranţă că nu va ajunge în închisoare, pentru că Traian Băsescu se agaţă disperat de el (...) şi atunci a făcut un apel poate iese Klaus Iohannis şi el scapă de închisoare. Speranţa domnului Băsescu că iese Klaus Iohannis şi el nu ajunge la puşcărie este deşartă. Nu iese Iohannis şi probabil va ajunge acolo'', a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că, dacă ar fi în locul lui Klaus Iohannis, ar spune că 'îi e ruşine şi scârbă de un asemenea suporter'.

'După ce voi fi preşedintele României nu o să mă vedeţi niciodată vorbind de la Cotroceni, atacând oameni, români, vorbind cu ură, vorbind cu disperare. Voi fi un preşedinte care să îi unesc pe oameni şi să reparăm toate relele pe care ura, pe care aţi văzut-o astă seara şi pe care domnul Băsescu speră să o perpetueze prin Klaus Iohannis, să nu mai existe în România. Aşa încât dacă mai aveam nevoie de încă un impuls de optimism şi de responsabilitate pentru a schimba această ură şi disperare şi răutate care ne-a condus timp de zece ani, l-am primit astă seara. În locul domnului Iohannis aş ieşi imediat şi aş spune că îmi e ruşine şi scârbă de un asemenea suporter. Probabil că nu o va face', a arătat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ