RomâniaTV.net: Traseul banilor alocaţi de Udrea comunei în care Băsescu a ajuns moşier

| 07 mai, 2014

Premierul a anunţat marţi seară că Traian Băsescu şi Elena Udrea vor merge la procuratură după 22 decembrie pentru implicarea încă din 2009 în afacerea de la Nana, întrucât există documente care să demonstreze implicarea fostului ministru în ingineria care s-a încheiat cu achiziţionarea de către fiica cea mare a preledintelui a unui teren în comuna Nana.

Coincidenţă sau nu, în 2009, când a ocupat pentru scurt timp funcţia de ministru al Mediului, ca interimar în timpul guvernului Boc, Elena Udrea a făcut manevre ca să poată finanţa comuna Nana.

Potrivit premierului Victor Ponta, aceasta a acordat comunei Nana "bani pentru lucrări inexistente", "în mod ilegal şi împotriva chiar şi a premierului Boc".

Potrivit România TV, traseul banilor alocaţi de Elena Udrea pentru comuna Nana ar fi fost următorul:

7.10.2009 – iniţiativă (fără avize şi anexe) HG a Elenei Udrea

21.10.2009 - Emil Boc decide în şedinţă de Guvern retrimiterea iniţiativei

23.10.2009 – SGG îi trimite înapoi Elenei Udrea Hotărârea de Guvern

16.12.2009 – proiectul revine la Guvern în forma iniţială, dar cu semnăturile Elenei Udrea – ministrul interimar al Mediului, ministrului Finanţelor şi ale unui secretar de stat de la Ministerul Justiţiei.


Citeste mai mult pe RTV.NET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ