Pentru Băsescu, o parașută e o treabă serioasă

| 07 mai, 2014

Traian Băsescu a lămurit-o. N-am încălcat Constituția, în vacanță te îmbraci cum vrei... Cât de cool, vor sări câțiva tineri pe Facebook...

Și noi care ne-am închipuit până acum că nici Constituția și nici instituția prezidențială nu intră vreodată în vacanță. În greșeala noastră, ne-am oripilat și anul trecut când am zis că un președinte rămâne întotdeauna un președinte și nu se face să apară în imagini publice la bustul gol.

Comparativ, problema bizarului show de la B1Tv, în care Traian Băsescu amuza neamul comentând salturile Elenei Udrea cu parașuta, pare aproape derizorie. Dacă un președinte apare îmbrăcat cum vrea și spune ce vrea, despre cine vrea, singura grijă reală a națiunii este ca nu cumva Traian Băsescu să ajungă și pe la Bruxelles într-una din ”vacanțele” pe care și le ia constant de la realitate.

Să ne facem cruce repede, poate dispare imaginea de coșmar al unui președinte în tricou electoral PMP, cu pantalonii sucăliți în pantofi de sport, amețind audiența cu fracturile uzuale de logică, de la microfonul Parlamentului European...

”Elena Udrea a sărit pentru ea şi propagandistic, a fost un element cert. L-aş comenta şi pe el , Victor Viorel Ponta dacă e om serios sare cu paraşuta şi eu îl comentez în direct, Victor Viorel ar putea sări cu paraşuta. ”, șochează Traian Băsescu, transformat peste noapte în agentul electoral al Elenei Udrea.

Ceea ce este cu adevărat revoltător este că Traian Băsescu semnalează fără dubii prin aceste luări de poziție că ignoră intenționat scandalul abia provocat prin implicarea în campania fantomaticului PMP, la fel cum este dispus să ignore orice posibilă atenționare viitoare din partea CCR și a Parlamentului.

Acolo unde ieri i se imputa președintelui doar un tricou de campanie al PMP, azi se mai adaugă câteva încălcări grave ale Constituției. Un lucru este sigur: instituția prezidențială va ieși extrem de șifonată și de compromisă în ochii cetățenilor, după încetarea ultimului mandat al lui Traian Băsescu. Cel care a păgubit întreaga țară, prin guvernarea incompetentă din timpul crizei, devastează și funcția prezidențială, ca un chiriaș care pleacă fără a plăti și nu înainte de a distruge ce nu poate respecta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 2014
maria
hidoasa Eva
reaparitia tuturor relelor ce-si intinde MARUL romanilor alaturi de un Adam imbatranit in rele , o pereche ce arunca toate pacatele peste Romania inocenta!
07 mai, 2014
SAG
Chiriasul de la Cotroceni va plati
”Elena Udrea a sărit pentru ea şi propagandistic, a fost un element cert. L-aş comenta şi pe el , Victor Viorel Ponta dacă e om serios sare cu paraşuta şi eu îl comentez în direct, Victor Viorel ar putea sări cu paraşuta ”

O vrea pe mahalagioaica la Cotroceni pentru a-l scapa pe el de toate dosarele care il asteapta. Sper ca Elena Gabriela Udrea sa nu ajunga acolo iar impostorul nemernic, care nu a facut nimic pentru Romania de cand a intrat smechereste in politica, sa fie judecat cat mai repede pentru toate faptele lui de mafiot si talhar securist !
07 mai, 2014
Lol
EXCELENTA
Stimate domnule analist politic, director executiv al Fundatiei Multimedia pentru democratie locala,consilier al Dlui Ponta, Dan Sultănescu ati surprins extraordinar de bine situatia. Felicitari si fiti alaturi de cei 7,4 milioane de cetateni ce asteapta inca dreptatea pana la capat ! Doamne ajuta !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ