Românii au de două ori mai multă încredere în mass-media decât în Președinție și Guvern

| 12 mai, 2014

Românii au de două ori mai multă încredere în mass-media decât în Președinție sau în Guvern, arată un sondaj CSOP realizat în perioada 25 aprilie - 2 mai.

Românii au în continuare cea mai mare încredere în Biserică - 62% şi Armată - 57%, arată un sondaj CSOP realizat în perioada 25 aprilie - 2 mai, la cererea PDL, anunță Agerpres.

Pe următoarele locuri în ceea ce priveşte încrederea în instituţiile publice se situează Poliţia - 40%, Mass Media - 31% şi Justiţia - 27%.

Parlamentul este instituţia în care doar 12% dintre români au încredere, în timp ce 14% dintre cei intervievaţi declară că au încredere în Preşedinţie şi tot 14% în Guvern.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.055 de persoane şi are o eroare de reprezentativitate de +/-3,0% cu o probabilitate de 0,95.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ