Scrisoare pentru Patriarhul Daniel: "TU eşti singurul preafericit într-o ţară în doliu"

| 02 noi, 12:17

Mesajul unei jurnaliste pentru liderul BOR a devenit viral pe reţelele sociale, scrie evz.ro. Mirela Voicu îi reproşează Patriarhului Daniel că nu s-a implicat deloc în ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti, în care 30 de persoane au murit şi 137 sunt răniţi.

„Draga domnule Cearceaf Alb, mi -ar fi placut sa te vad cu vesmantu şi curat, in fruntea cohortelor de popi carora le ai luat si clanta de la usa, in ghenunchi, rugandu te pentru sufletele celor plecati si pentru sanatatea celor ramasi. Mi ar fi placut sa te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune incalzite si sa mangai pe crestet mamele care si cauta copiii. Mi ar placut sa tragi clopotele bisericilor ca n noaptea Invierii sa stie lumea ca e prapad. Mi ar fi placut sa ti trimiti slugile in spitale, sa le duci o sticla cu ceai celor care au salvat neconditionat vietile oamenilor. Multe mi ar fi placut. Ma gandesc ca nu era prea mare pacatul sa trimiti niste slugi d alea care ti cara carja, aia care ti sterg inelul de praf sau fo 2-3 tarcovnici care spioneaza babele in biserica sa le spuna oamenilor ca le pui la dispozitie orice. N-am vazut sa trimiti vreun inalt d ala cu chipiu sa dea o mana de ajutor cuiva. Sa le spui ca le ingropi mortii fara bani. Sa le dai o farfurie de mancare orfanilor, sa scoti din seiful tau aurit ceva, orice, chiar si o icoana sa le alini durerea.

Lingaii aia de langa tine nu ti au zis ca tinerii aia care sunt raniti platesc impozite din care tu ti faci mall? Costel ala, mana dreapta a lu’ Skaraotzki, nu ti-a zis ca managerii mai dau si de la ei cateodata? Nu, tata, d aia tu esti singurul prefericit intr o tara in doliu.

Citeşte şi: Asistenta care a descris IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 14:45
Ion
Gestul pe care îl face în poză patriarhul Daniel cu degetul este de fapt un semnal care arată apartenența acestuia la Masonerie.
04 noi, 22:26
crestin
Preafericitule, nu esti binevenit la noi in casa . Ramai acolo in palatul tau de jucarie!
03 noi, 18:10
nu conteaza
Jurnalisto ,ca sa fi in "evidenta "te-ai facut frate si cu dracu ,scursura a societatii ce esti ce a-si mai vrea sa te cunosc peste vreo 20 de ani
03 noi, 15:42
Marin
Pai cum sa nu fie preafericit
in aceste momente?! Nu ai vazut cate lumanari a vandut compania ce o patroneaza... sute de mii.
03 noi, 12:41
sab
continuare
Si sa nu credeti voi ca noi crestinii suntem indoctrinati si cu creierul spalat cum va place sa spuneti; este vorba despre altceva ce voi nu intelegeti inca (dar vine vremea!); stim si noi ce neputinte, caderi si pa-cate sunt in Biserica (pentru ca si ea este - intr-un fel - din societatea actuala, pangarita si corupta in toate), insa noi intelegem sa luptam dupa cuvantul lui Dumnezeu pentru credinta noastra stramoseasca si pentru indreptare - nu sa parasim si sa batjocorim tot ce au facut si ne-au lasat inaintasii nostrii; Asta vrea societatea capitalista de consum - un ins cu ego cat mai mare, ignorant, "atotstiutor", bun la critica si bun consummator de orice.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ