Traian Băsescu comentează reţinerea prinţului Paul: Nu stați doar pe Antena 3

| 13 dec, 15:54

Prinţul Paul a fost reţinut şi plasat în arest la domciliu în dosarul retrocedării ilegale de terenuri "Ferma Băneasa". Traian Băsescu, care i-a botezat, împreună cu Maria, copilul prinţului şi prinţesei Lia, a fost întrebat, pe Facebook, ce părere are despre reţinere.

Traian Băsescu a fost întrebat pe Facebook ce părere are despre "retinerea finului - Printul de Varza Acra de catre Kovesi? Abuz?"

"Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui. Dar pot să vă întreb ceva? Dacă un frate sau o soră a dvs. ar comite o ilegalitate aţi considera că şi dumneavoastră sunteţi vinovată? Mai am o problemă, oare de ce credeţi că nu a apelat la mine pentru recuperarea averii mai ales că părea dispus să ofere 50-80 la sută din bunurile recuperate? Nu cumva pentru că eu nu mă implicam în trafic de influenţă? O sugestie, nu staţi doar pe A3", a răspuns Băsescu.

Citește și: Judecătorii au decis: Prinţul Paul va fi cercetat în arest la domiciliu

Prinţul Paul a fost plasat în arest la domiciliu, au decis, sâmbătă, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov. Instanţa a respins astfel cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile. "Al României Paul Philipe" este acuzat de procurorii DNA de cumpărare de influenţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul lui Remus Truică. Prinţul Paul a fost adus, sâmbătă dimineaţa, fără cătuşe la Curtea de Apel Braşov.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 dec, 20:49
Nicolae Pop
Am si eu o sugestie Basescule . Mergi cauta un copac cu ramuri solide ,cumpara o funie , leaga un capat de copac cu un nod marinaresc ,la celalalt capat fa un ochi prin care bagi capul si sari de pe creanga. Te asigur ca toata Romania iti va fi recunoscatoare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ