Udrea: PSD va candida la prezidenţiale cu Victor Ponta, pentru că stă cel mai bine în sondaje

| 24 mar, 2014

Deputatul Elena Udrea, membră a Partidului Mișcarea Populară, a declarat la RFI că Victor Ponta va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD întrucât stă cel mai bine în sondaje și a afirmat că nu se pune problema refacerii USL.

"Este evident că nu se pune problema nici să se refacă USL-ul, nici să susțină alt candidat. PSD va candida cu Victor Ponta, pentru că stă cel mai bine în sondaje. Nu va reuși să câștige Victor Ponta, dacă dreapta, dacă Opoziția la PSD se unește și susține un singur candidat. Dar domnul Ponta va fi obligat și din cauza partidului care-l va presa să facă asta. Sunt două soluții: ori câștigă Președinția și partidul scapă de el, ceea ce nu se va întâmpla, ori pierde Președinția și i se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu domnul Mircea Geoană. Adică oricum, partidul scapă de el", a susținut Udrea, conform Agerpres.

Potrivit acesteia, premierul Victor Ponta aruncă "fumigene" pentru că nu vrea să se anunțe candidat "încă".

"Domnul Victor Ponta ne aruncă tot felul de fumigene. Va candida chiar dânsul. Să fim serioși! Eu spun asta din mai 2012, de când au venit prima dată la guvernare, că se va rupe USL și că va candida Victor Ponta. Suntem exact în acest proiect, în acest plan. Deci domnul Victor Ponta aruncă fumigene, pentru că nu vrea să se anunțe candidat încă. Deocamdată nu poate. Abia a rupt USL-ul, abia s-a rupt USL-ul, încă e bătălia aceasta, cine n-a vrut, cine e de vină, cine o fi greșit, dânsul tot spune cum s-ar împăca, mâine ar face USL-ul înapoi. Haideți să fim serioși! Nu știu dacă mai există un electorat consistent, care să mai creadă toată această farsă pe care încearcă să ne-o livreze până la capăt domnul Ponta. Sigur, domnul Antonescu acum nu mai are de ales, trebuie să se comporte și supărat fiind și nici nu poate face altfel, trebuie să se comporte ca o Opoziție la Victor Ponta, pe care-l susținea până mai ieri", a explicat deputatul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ