Victor Ponta condamnă declaraţiile liberalului Teodor Atanasiu, considerându-le iresponsabile

| 21 feb, 2014

Într-un mesaj postat pe Facebook, premierul Victor Ponta susţine că zilele viitoare se vor găsi soluţii pentru continuarea guvernării USL şi face apel la colegii liberali să nu mai facă declaraţii iresponsabile, cu trimitere expresă la Teodor Atanasiu.

"Eu încă sper că putem, în zilele următoare, să găsim soluţii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toţi liderii PNL şi USD să acţionăm în acest sens! Daca toţi ne dorim cu sinceritate asta, putem reusi!", scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

În continuare el a ţinut să condamne ferm declaraţiile lui Teodor Atanasiu, propus de PNL ministrul Economiei, conform cărora liberalii vor face totul pentru demiterea premierului. 

"Îi rog pe toţi cei care vor binele USL să fie mai ponderaţi şi mai cinstiţi în declaraţiile publice!", a încheiat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 2014
PENSIONAR
LIBERALI STIU SA FACA AVERE, SA PROSTEASCA LUMEA, SA FACA ECONOMIE LA MILIOANE DE SARACI , NU SA FIE PENTRU BUNASTAREA POPORULUI DE UNDE AU DEVENIT TIFNOSI DE LIBERALI.
21 feb, 2014
Horia Nabot
Atanasiu e cam jos, ca să-l atace-un tigru pontos
Matrozul din funcții pe guraliv l-a tot scos, acuma e mușcat de dos - la ce folos ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ