Daniel Constantin: Trebuie să rămânem cu această criză în zona politică, şi nu în cea guvernamentală

| 22 feb, 2014

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă la Cluj că dacă mai există o singură şansă ca alianţa cu PNL să fie salvată, aceasta ar trebui folosită.

Liderul conservator a afirmat, într-o conferinţă de presă cu ocazia lansării unui centru APIA în comuna Mociu, că era stabilit de foarte multă vreme ca PSD, UNPR şi PC să meargă pe liste comune la alegeri şi că acest lucru s-a discutat inclusiv în prezenţa liderilor liberali.

'Nu cred că e de comentat. Faptul că PSD, UNPR şi PC merg pe liste comune se ştia de mult timp. Am discutat-o şi în prezenţa domnului Antonescu şi în prezenţa domnului Iohannis. Faptul că această alianţă şi listele comune poartă un nume, şi este USD, este... trebuia să poarte un nume. Iniţial, nu a surprins pe nimeni. Cred că acesta a fost doar un pretext care s-a folosit şi nu mai vreau să-l comentez, pentru că orice comentariu în această perioadă riscă să adâncească această criză în care ne aflăm. Şi cred că dacă mai avem şi unu la sută şanse de salvare, ar trebui să exploatăm acea şansă', a spus Constantin, care a adăugat că în momentul de faţă 'aşteaptă cu toţii o decizie din partea domnului Antonescu'.

În opinia liderul PC, criza politică ar trebui să nu afecteze activitatea Guvernului şi a precizat că cel puţin din punctul de vedere al Ministerului Agriculturii, pe care el îl conduce, lucrurile merg în continuare înainte.

'Suntem astăzi aici la deschiderea centrului APIA şi cred că este un mesaj important că indiferent ce se întâmplă din punct de vedere politic, trebuie să rămânem în zona politică cu această criză, şi nu în zona guvernamentală. Guvernul îşi face treaba, eu astăzi sunt în teritoriu, colegii mei lucrează, oamenii nu cred că simt această criză politică. Vreau să vă spun că plătim în continuare subvenţiile, APDRP a ajuns la un grad de absorbţie de 68 la sută. Lucrurile merg, atragem fonduri, scriem proiecte', a susţinut Constantin.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat sâmbătă la deschiderea unui centru APIA în comuna Mociu din judeţul Cluj, alături de preşedintele APIA, Gheorghe Benu, de secretarul de stat în Ministerul Agriculturii George Turtoi, precum şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi de prefectul Gheorghe Vuşcan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 2014
Horia Nabot
Ce bale și spume mai lasă varanii - pe urme ...
Ghidonat de multe sfori, ăsta-și ține capu-n nori... vice vrea el să ajungă, să-și tragă paraua-n pungă ... merită și el un ban că-i ucenic de cioban și-are un munte de tupeu unde urcă leu cu leu... la-l Varanului chimir - ai SIKTIR !
22 feb, 2014
tudor
FRATII SIAMEZI
FRATELE SIAMEZ AL LUI VICTOR PONTA ESTE UN PENIBIL.CARE A AVUT CEL MAI BUN MENTOR : PONTA PE NASTASE SAU CONSTANTIN PE VOICULESCU ? AM UN CINE DE 8 LUNI.CIND VREAU SA LATRE II PUN POZELE LOR IN FATA. NU SE MAI OPRESTE...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ