VICTOR PONTA: Toţi adversarii din cursa prezidenţială sunt puternici şi îi tratez cu respect

| 22 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Sibiu, intrebat fiind daca liderul PNL, Klaus Iohannis, este un competitor mai puternic decat Crin Antonescu, ca, in opinia sa, toti adversarii din cursa prezidentiala sunt puternici si ii trateaza cu respect.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, la Sibiu, unde a participat la ceremonia ridicarii in grad de sublocotenent a absolventilor promotiei 2014 de la Academia Fortelor Terestre, daca este Klaus Iohannis un adversar mai puternic decat Crin Antonescu.

"Pentru mine, toti adversarii din cursa prezidentiala sunt adversari puternici si ii tratez cu respect", a raspuns Ponta.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, de Delegatia permanenta, drept candidatul partidului la alegerile prezidentiale din noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ