Zgonea, despre riscul ca Băsescu să respingă miniştri: Te poţi aştepta la orice de la el

| 04 mar, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost întrebat, marţi, dacă există riscul ca şeful statului să respingă vreun ministru din noul Guvern, el arătând că Traian Băsescu este un jucător politic pe plan intern de la care "te poţi aştepta la orice".

"De la Traian Băescu te poţi aştreopta la orice. Există un risc de când e Traian Băsescu. Orice poate să apară - o scurgere, o informaţie, o manipulare a Constituţiei şi a opiniei publice. Este un politician abil din acest punct de vedere şi azi el face campanie pentru Mişcarea Populară, nu trebuie să ne supărăm", a spus Zgonea.

El a arătat că Băsescu este la final de mandat şi "poate să facă orice".

În ultimele şase luni de zile preşedintele este liber, conform Constituţiei, poate să facă ce vrea, este la final de mandat şi va juca politic. Vă rog frumos să priviţi tot ce face preşedintele în cheia politică. În afară de abordările de securitate şi de politică externă, unde mesajul este unul coerent şi îl apreciez şi eu, în rest joacă intern politic şi nimeni nu poate să-i reproşeze", a adăugat Zgonea.

El a arătat că Băsescu vrea să arate că este în continuare un mare jucător politic.

"Este o bătălie pe viaţă şi pe moarte întere dreapta şi stângs în Europa. Dânsul este un om de dreapta, este un om apreciat în PPE, vrea ca Mişcarea Popşulară să fie viitorul mijloc şi vehicul care să câştige un suport electoral, ştie să joace acest lucru. Din păcate i-a omorât pe toţi în dreapta, nu mai ai pe cine să susţii şi atunci vrea să arate că în continuare este un mare jucător", a arătat Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ