Candidaţi prezidenţiale 2014. Elena Udrea s-a distrat la Cluj, la târgul de la Negreni

| 12 oct, 2014

Candidatul PMP la Preşedinţia României, Elena Udrea, a vizitat, sâmbătă, împreună cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, târgul de la Negreni, unul dintre cele mai mari din ţară, care atrage la fiecare ediţie peste 50.000 de vizitatori.

Elena Udrea a făcut fotografii cu mai multe persoane prezente la târg şi a acordat autografe. De asemenea, ea şi-a cumpărat o pereche de pantaloni de trening pentru care a plătit 45 de lei şi a primit cadou o năframă.

Elena Udrea a încercat mai multe perechi de tenişi, precum şi o rochie cu motive florale, pe care a probat-o în spatele unei perdele.

Anterior, în cursul dimineţii, Elena Udrea a fost prezentă în Cluj-Napoca, unde alături de primarul Emil Boc a depus din partea PMP o coroană de flori în cadrul ceremoniei organizate în Cimitirul Eroilor, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea municipiului de sub ocupaţia horthyistă.

Elena Udrea a depus o coroană de flori şi din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul PMP Adrian Gurzău.

După momentul de la Cluj-Napoca, Elena Udrea a vizitat sediul PMP Huedin, iar apoi s-a deplasat la târgul de la Negreni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Blonda de la presedintie!
Am convingerea ca Elena Udrea este cea mai potrivita pentru a ceasta functie! De ce? Buna intrebarea! Blonda asta, pe care o critica toti misoginii, a realizat in timpul mandatului, cat n-au realizat altii intr-o viata! Si tin sa precizez aici: proiecte pentru sistemul sanitar, proiecte adresate elevilor, scoli reabilitate, proiecte adresate tinerilor, locuinte + locuinte sociale, daca nu ma insel, peste 6000 de proiecte. Ma intreb, cei care o denigrati atat pe Udrea, ce ati realizat domnilor? Este un candidat puternic, greu de invins pentru ca a stiut intotdeauna sa faca diferenta intre interesele proprii si interesele personale! Felicitari!
12 oct, 2014
Catalina Parciu
Boc si Elena in fruntea tarii!
Felicitari domnului Boc pentru faptul ca ramane fidel adevaratei drepte - Basescu, prin sustinerea candidaturii Elenei! Boc este cel mai competent si serios om politic roman! Eu stiu mai mult ca sigur ca, dupa ce Elena va ajunge presedinte, Boc va fi premierul propus! Si din acel moment Romania intra pe drumul cel bun al progresului si Romaniei frumoase!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ