Udrea, despre cazul Mircea Băsescu: Personal, nu cred că Traian Băsescu a ştiut

| 25 iun, 2014

Cazul Mircea Băsescu. Deputata Elena Udrea a afirmat miercuri că, personal, nu crede că preşedintele Traian Băsescu a ştiut despre situaţia referitoare la fratele său, Mircea Băsescu.

Dosar Băsescu Bercea. 'Personal, nu cred că Traian Băsescu a ştiut despre situaţia aceasta. Ştim cu toţii că domnul Mircea Băsescu a botezat o nepoată a celebrului personaj. Dar nu contează ce cred eu, contează ce au spus instituţiile statului. Contează faptul că nu a existat nicio informare, a niciunei instituţii care putea să facă astfel de informări către preşedinte, în care să se semnaleze situaţia creată între domnul Sandu Anghel şi domnul Mircea Băsescu. Şi eu am un frate, nu ştiu în fiecare secundă ce fac rudele mele şi mai ales dacă vorbim de rude majore, adică de un frate de 60 de ani care locuieşte la Constanţa, care se vede cu preşedintele o dată la doi ani, e complicat să creadă cineva că preşedintele ar putea să ştie exact ce face fratele lui', a declarat Udrea la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Băsescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la Bercea sau în numele lui 
Citeşte şi: Dosarul Băsescu-Bercea. Informările lui TRAIAN BĂSESCU nu bat până la Constanța

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ