BACALAUREAT 2014. 14 candidaţi, eliminaţi în Bucureşti de la proba scrisă de limba română a bacalaureatului

| 30 iun, 2014

Bacalaureat 2014. 14 candidaţi au fost eliminaţi luni în Capitală de la prima probă scrisă a bacalaureatului, cea la Limba şi literatura română, potrivit unui centralizator al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Bacalaureat 2014. Varianta de rezervă a fost folosită în Bucureşti pentru un singur candidat. Au absentat de la această probă 533 candidaţi.

Marţi, 1 iulie, absolvenţii clasei a XII-a vor participa la proba scrisă de Limba şi literatura maternă (proba E)b) iar miercuri, 2 iulie, la proba scrisă obligatorie a profilului (proba E)c). Vineri, 4 iulie, se va desfăşura proba scrisă la alegere a profilului şi specializării (proba E)d).

Bacalaureat 2014. Afişarea rezultatelor va avea loc în data de 7 iulie (până în ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţii (între orele 12,00 şi 16,00). Acestea urmează a fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie.

Rezultatele finale vor fi anunţate în data de 11 iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ