Ce trebuie să faci ca să primeşti subvenţie de 25.000 de euro, dacă ai între 18 şi 25 de ani

| 22 oct, 2014

Tinerii între 18 şi 25 de ani pot primi o subvenţie de 25.000 euro pentru o firma nou-creată, iar elevii vor fi ajutaţi să îşi dezvolte spiritul antreprenorial în cadrul iniţiativei "Romania Start-up", finanţată din fonduri europene şi cu o alocare financiară totală de 152 milioane euro.

Președintele TSD, Mihai Sturzu, susţine că 32 000 de tineri români vor beneficia de fonduri europene pentru a-şi începe propria afacere.

"Guvernul Ponta sprijină tinerii români și dorește să ajute la dezvoltarea următoarei generații de antreprenori, care să transforme România într-un HUB de inovație și antreprenoriat.

152 de milioane de euro sunt puse la dispoziția tinerilor care doresc să devină antreprenori prin inițiativa „România start-up". Această inițiativă are două componente: apelul „Firme de exercițiu pentru elevi", cu o valoare de 52 de milioane de euro, care vizează elevii de liceu și are ca obiectiv creșterea adaptabilității acestora la cerințele primului loc de muncă și dezvoltarea abilităților antreprenoriale, și apelul „România start-up", care în esența sa este o schemă de minimis în valoare de 100 de milioane de euro, prin care vor fi ajutate să se dezvolte 2000 de noi firme și vor fi create cel puțin 4000 de noi locuri de muncă.

De asemenea, vor fi introduși în tainele antreprenoriatului aproximativ 20 000 de tineri cu vârsta de peste 18 ani.

Guvernul Ponta duce antreprenoriatul românesc la un nou nivel și le dă șansa tinerilor talentați din România să își dezvolte propriile afaceri de succes.

Pentru a avea o economie dinamică și în creștere, este necesar ca sectorul IMM să fie bine dezvoltat, iar asta se încurajează prin aceste măsuri. Este o mare oportunitate pe care Guvernul Ponta o oferă tinerilor din România și o nouă dovadă că actualul Executiv sprijină cu adevărat tânăra generație", a declarat Mihai Sturzu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
JobPePc
Cautam operatori calculator pentru publicare anunturi pe internet. Cerinte:
– cunostinte minime PC
– necesar calculator cu conexiune internet
– varsta minima 18 ani
– rabdare, seriozitate
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi cine doreste, poate incepe lucrul.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Solicitati detalii suplimentare la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ