Cine face softul de 1 milion de euro care va număra voturile la alegerile europarlamentare

| 01 apr, 2014

Numărarea electronică a voturilor pentru Parlamentul European în România va costa în acest an 5.890.000 de lei fără TVA. Aplicaţia intră astăzi în faza de testare şi trebuie să fie gata până pe 15 mai, cu 10 zile înaintea alegerilor.

Autoritatea Electorală Permanentă va cumpăra în acest an pachetul informatic pentru centralizarea rezultatelor alegerilor din 25 mai de la Asseco SEE, cu care s-a semnat, pe 20 martie un contract în valoare de 5, 89 milioane de lei (echivalentul a 1,3 milioane de euro) fără TVA.

Firma câştigătoare aparţine ASSECO SOUTH EASTERN EUROPE SA, o companie cu sediul în Polonia care, potrivit informaţiilor Ziarului Financiar, a intrat pe piaţa românească în 2007, prin preluarea controlului societăţilor Fiba Software şi Net Consulting, cumpărând ulterior şi Professional Bank Systems & Software (Probass).

Citeşte continuarea materialului pe Gândul.info.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ