"Naşul" candidează la Europarlamentare. Radu Morar figurează pe lista Partidului Ecologist

| 01 apr, 2014

Acţionarul majoritar al televiziunii Nasul TV, Radu Moraru, apare pe primul loc pe listele Partidului Ecologist Român pentru viitoarele alegeri europarlamentare, din 25 mai.

Moraru, care si-a asumat temerara misiune de a pune pe picioare un post TV liber de moguli, a acceptat în cele din urmă să candideze,după ce, iniţial, anunţase doar încheierea unui acord pentru susţinerea mediatică a ecologiştilor. Moraru a făcut public recent parteneriatul televiziunii sale cu PER, într-o platformă denumită Acţiunea Eco-Civică.

“Suntem în situaţia din anii ’90. Atunci, a existat Alianţa Civică. Ana Blandiana a fost un fel de naşă a unirii opoziţiei de atunci. Asta vrem să facem şi noi acum, dar fără să mai repe tăm greşelile din vremea Alianţei Civice şi fără să ne adresăm neapărat opoziţiei actuale. Istoria se repetă. Partidul Ecologist Român şi-a deschis listele pentru a atrage oameni valoroşi. Am luat această iniţiativă pentru că am văzut eşecul de la Forumul Dreptei. Dreapta politică nu se poate uni, PNŢCD şi Forţa Civică, de exemplu, au reuşit să stea împreună doar două luni.”, a declarat Moraru, pentru Reporter Virtual.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ