CM 2014. ALGERIA-RUSIA, 1-1. Africanii se califică în premieră în optimi

| 27 iun, 2014

CM 2014. Echipele Algeriei şi Rusiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), joi, pe ''Arena da Baixada'' din Curitiba, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), astfel că africanii s-au calificat în premieră în optimile de finală.

 

ALGERIA - RUSIA, CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Aleksandr Kokorin (6) a deschis scorul pentru ruşi, dar Algeria a egalat prin Islam Slimani (60) şi va juca în optimi cu Germania, câştigătoarea grupei G.

Rusia a început excelent meciul şi a deschis scorul după doar şase minute, prin Kokorin, care a reluat cu capul în vinclul porţii lui M'Bolhi mingea centrată de pe partea stângă de Kombarov.

Echipa lui Capello a făcut un joc bun în continuare şi a ţinut formaţia algeriană departe de poarta lui Akinfeev, ''vulpile deşertului'' dovedindu-se în general fără inspiraţie.

CM 2014. Tot Rusia a avut o şansă notabilă în minutul 26, când Şatov a tras de la 25 de metri pe lângă vinclul porţii algeriene.

Algeria a încercat să construiască atacuri care să pună în pericol poarta rusă, dar a avut puţine reuşite. Slimani a fost cel mai periculos om al africanilor, dar după o fază la care s-a dictat ofsaid, în finalul primei reprize a reluat bine cu capul, după un corner, dar direct în braţele lui Akinfeev (43).

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Samedov a ratat o mare ocazie în debutul porţii secunde (47), şutând în portar din poziţie de finalizare. Astfel, în loc să fie 2-0 a fost 1-1, pentru că Slimani a marcat cu capul, din marginea careului mic, în minutul 60, după ce Akinfeev a ratat intervenţia la centrarea lui Brahimi.

Egalarea a făcut ca ruşii să se avânte în atac în căutarea unui nou gol, sinonim cu calificarea. Denisov l-a pus la încercare pe portarul algerian (62), care a fost atent şi la şutul lui Kerjakov (70). Kozlov (90) a ratat ultima ocazie a ruşilor.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Rusia, gazda ediţiei din 2018, părăseşte competiţia din Brazilia după două gafe de portar, care au privat-o de rezultate mai bune cu Coreea de Sud şi Algeria.

 

 

Algeria - Rusia 1-1 (0-1)

 

Au marcat: Islam Slimani (60), respectiv Aleksandr Kokorin (6).

 

Curitiba, ''Arena da Baixada''

 

Cupa Mondială 2014 - Grupa H

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ