Dacian Cioloș, despre alegerile în două tururi: Studiez toate variantele posibile

| 24 ian, 15:47

Premierul Dacian Cioloș a declarat duminică, la Iași, răspunzând întrebărilor presei, că va discuta cu partidele politice despre ideea unei ordonanțe de urgență referitoare la desfășurarea alegerilor locale în două tururi de scrutin, el arătând că studiază toate posibilitățile cu privire la implementarea acestei măsuri, printre care ar fi inclusiv cea a asumării răspunderii în Parlament.

"Studiem toate posibilitățile", a răspuns Cioloș, fiind întrebat de un jurnalist dacă varianta asumării răspunderii ar fi una fezabilă pentru a implementa măsura votului în două tururi pentru funcția de primar. Jurnalistul a revenit și a întrebat dacă acest răspuns al premierului înseamnă că nu exclude această variantă, iar Cioloș a răspuns similar: "Studiem toate posibilitățile".

Citeşte şi:  Klaus Iohannis: Ideea alegerilor primarilor în două tururi de scrutin este foarte bună

Totodată, șeful Guvernului a fost întrebat dacă va fi de acord cu varianta unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului care să modifice legea alegerilor locale în acest sens, dacă partidele ar fi de acord. "O să discut cu partidele politice întâi", a răspuns Cioloș.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ