Dan Diaconescu: PP-DD votează miercuri pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu

| 24 iun, 2014

Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat marţi că parlamentarii acestui partid vor vota pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu, miercuri, în Parlament.

"Noi am lansat pe 26 mai o invitaţie tuturor formaţiunilor politice la constituirea unei noi coaliţii anti- Băsescu, unei noi alianţe şi iată, în fine, mâine (n.r.-miercuri) va fi un moment al adevărului în Parlament în care vom vedea care formaţiuni politice sunt împotriva preşedintelui Băsescu, a viitorului prim ministru Traian Băsescu. Noi, cei din PP-DD, vom vota pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu, în favoarea rezoluţiei propusă de unii lideri în Parlament", a spus Diaconescu într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: PNL cere demisia de onoare a lui Traian Băsescu

El a adăugat că este posibil ca de miercuri să se formeze o nouă coaliţie guvernamentală sau să izbucnească un seism în actuala coaliţie, dat fiind că marţi în plenul Camerei Deputaţilor au fost respinse două legi organice, deoarece 'foarte mulţi parlamentari de la UDMR şi de la UNPR fie nu au votat, fie s-au abţinut sau au votat împotriva acestor legi'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ