Dosarul Băsescu-Bercea. Parteneriat strategic între familiile Băsescu şi Obama… din Slatina

| 24 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Cum Mircea Băsescu, fratele Preşedintelui României, s-a înrudit cu familia Bercea prin botezarea, în 2011, a unei nepoate, putem spune că Traian Băsescu a încheiat un parteneriat strategic cu Obama de Slatina.

Dosarul Băsescu-Bercea. Traian Băsescu, în timpul celor 10 ani de mandat, a avut o obsesie cu parteneriatul cu SUA şi în ultima perioadă şi-a dorit o întâlnire oficială cu preşedintele Barack Obama. Din păcate, nu s-a ridicat la nivelul la care să merite o astfel de întâlnire cu preşedintele american, însă norocul i-a surâs şi a reuşit încheierea unui parteneriat strategic cu Obama, dar din Slatina.

Citeşte şi: Cu cine se aliază PNL: oamenii lui Băsescu ies de sub acoperire

Atunci când vine pe lume un copil, o mare responsabilitate o reprezintă şi alegerea unui nume potrivit pentru acesta, care să-l definească. Aşa a procedat şi Bercea Mondialul în cazul propriilor copii. Interlopul şi-a dat seama repede ce contează în societate şi a vrut să şi arate acest lucru printr-o metodă inedită, numindu-şi copiii: Patronaş (puterea banilor), Judecător (putere judecătorească), Televizor (puterea media), Ambasador (sprijin extern).

Dacă numele copiilor sunt neortodoxe şi stranii, numele nepoţilor lui Bercea sunt şi mai şi. Fiul lui Ambasador se numeşte Obama. Cum Mircea Băsescu, fratele Preşedintelui României, s-a înrudit cu familia Bercea prin botezarea, în 2011, a unei nepoate, putem spune că Traian Băsescu a încheiat un parteneriat strategic cu Obama de Slatina. Deci, Băsescu are noroc în cele din urmă că a avut inspiraţia să se apropie de familia Bercea, care i-a facilitat acest parteneriat cu Obama din Slatina.

Citeşte şi: Prietenii preşedintelui, băgaţi până la gât în combinaţii cu lumea interlopă

Totuşi, din păcate actuala familie prezidenţială din România nu se poate ridica nici la unghia cea mică a copiilor lui Barack Obama. Soţii Obama vor ca fiicele lor adolescente, „Malia și Sasha, să le urmeze exemplul de a lucra pe salariul minim, pentru a simți cum este să muncești din greu”, relatează Reuters. Deci, au parte de o educaţie sănătoasă, în timp ce ficele lui Traian Băsescu au ratat acel moment al vieţii şi a făcut ţara de ruşine: EBA în Parlamentul European şi Ioana în cazul scandalului terenului de la Nana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ