Dan Şova: Voi solicita Corpului de control al Guvernului să verifice contractele de deszăpezire din ianuarie

| 05 feb, 2014

inistrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, a declarat că va cere Corpului de Control al Guvernului să facă un control pe contractele de deszăpezire încheiate în luna ianuarie 2014, informează Agerpres.

'Voi solicita, până vineri, Corpului de Control al Guvernului să facă un control general pe contractele încheiate în luna ianuarie', a spus Şova, miercuri seară, la România TV.

Acesta a precizat că va verifica şi informaţia apărută în presă legată de un contract de 6 milioane de deszăpezire în judeţul Arad şi, în cazul în care va constata că informaţia este adevărată 'un om va fi dat afară'.

' Eu mâine voi verifica această informaţie. Dacă este adevărată, până la ora 10,00 mâine dimineaţă (joi n.r) veţi avea un om dat afară de la CNADNR şi dat pe mâna Parchetului. Verific cu documente informaţia şi dacă se confirmă, veţi avea un om dat afară', a precizat Şova.

Ministrul a menţionat, totodată, că sumele prevăzute pentru contractele de deszăpezire la CNADNR sunt doar 'bugete contabile' şi nu sunt bani plătiţi.

'Este pentru prima oară în existenţa CNADNR când se ia o decizie foarte clară de transparenţă', privind contractele, a arătat Şova.

Tag-uri: dan sova
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ