De ce nu a candidat Mircea Diaconu la prezidenţiale

| 20 oct, 2014

Mircea Diaconu a reușit un scor destul de bun la alegerile europarlamentare. Acum, în plină campanie electorală pentru prezidențiale, Mircea Diaconu explică de ce nu s-a înscris în cursa pentru Cotroceni.

"Nu sunt pregătit să candidez la alegerile prezidențiale", a recunoscut Diaconu. Fostul actor susține că se bucură din plin de liberatea pe care viața actuală i-o oferă. "M-a sunat un om, acum ceva vreme, și mi-a adresat aceeași întrebare: de ce nu candidați? Eu i-am spus că abia terminasem se tuns iarba. Nu pot să stau să îmi zică ei pe ce parte a mașinii trebuie să ies, ce să fac și cum să fac mereu", a explicat Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a mai explicat că tocmai câștigarea mandatului de europarlamentar l-a făcut să nu candideze. "Eu am primit un contract din partea cetățenilor. Am un contract pe cinci ani la Bruxelles, m-am dus acolo și vreau să-mi fac treaba cât mai bine", a mai explicat Diaconu.

 

Tag-uri: Mircea Diaconu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
goe
mircea diaconu
Am mai spus'o si ma repet , Mircea Diaconu merita sa candideze la functia prezidentiala. Multi dintre actualii candidati nu s'au remarcat cu absolut nimic, deci nu pot aduce nimic in plus, fata de predecesor, pentru a innobila functia de presedinte. Pentru a fi un adevarat presedinte, trebuie ... sa ai ceva in plus fata de muritorii de rand !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ