Dragnea: Între Băsescu şi Opriş este o prietenie veche pe care preşedintele nu vrea să o rupă

| 04 feb, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a comentat refuzul preşedintelui Traian Băsescu de a-l destitui pe Marcel Opriş din funcţia de şef al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, afirmând că între cei doi este o prietenie veche, relatează Agerpres.

 

"E decizia dumnealui. E o prietenie veche pe care nu vrea să o rupă. Ce să spun mai mult?', a spus Dragnea marţi seară, după întrevederea avută cu preşedinţii de organizaţii judeţene.

În contextul în care premierul Victor Ponta i-a sugerat, luni, în debutul şedinţei BP al partidului, lui Liviu Dragnea să îl 'plimbe' pe preşedintele Traian Băsescu pe A2 fiindcă sunt 'cunoştinţe vechi', preşedintele executiv al PSD a fost întrebat de cât timp îl cunoaşte pe şeful statului. 'Ne cunoaştem din '96. Din '96 şi până astăzi sunt cât? 18 ani de zile. 18 ani reprezintă o perioadă serioasă', a replicat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ