Dragnea: Nu e de glumă cu demersul UDMR referitor la autonomia ţinutului secuiesc

| 23 sep, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat marţi că, în opinia sa, "nu este de glumă" cu demersul început de cei de la UDMR referitor la autonomia aşa-zisului ţinut secuiesc.

El a făcut un apel la colegii de guvern din UDMR în care arată că au început un demers care "încalcă flagrant Constituţia" pe care au jurat atunci când au intrat în Executiv.

"Eu le transmit că nu e de glumă cu acest demers şi să nu se gândească cineva din cele două judeţe, din UDMR sau de oriunde din altă parte că un asemenea proiect vreodată în ţara asta ar putea să prindă viaţă, este exclus acest lucru. Pe de altă parte, ar fi bine pentru colegii noştri de la UDMR din Guvern să se gândească că este puţin ciudat să juri pe Constituţie atunci când intri în Guvern şi să începi un demers care încalcă flagrant Constituţia, este oarecare incompatibilitate", a declarat Liviu Dragnea, care a fost prezent la lansarea volumului lui Adrian Năstase "Cele două Românii".

Citeşte şi: Kelemen: Autonomia nu e un subiect de campanie electorală, este un deziderat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ