Elena Udrea aşa cum NU a mai fost văzută: Cumpărând salam Victoria

| 25 aug, 2014

După ce şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, Elena Udrea a început un tur prin ţară pentru a câştiga simpatia a cât mai multor români.

De această dată a venit rândul Reşiţei. Preşedintele PMP a postat pe o reţea de socializare fotografii dintr-o alimentară la care a adăugat mesajul "La Reşiţa, într-o alimentară, cumpărând salam Victoria, pâine şi ardei iute. O masă de prânz pe cinste".

Este de admirat că domnia sa a decis să încerce o "apropiere" de români, încercând să pară "la fel" ca toţi, însă o dă de gol iPad-ul din mână, un gadget cu care românii nu sunt familiarizaţi.

Citeşte şi: Udrea – purtatorul de cuvant al lui Iohannis

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 2014
El Condor
Roman
Poate trage o fuga cu maica-sa pana la Roman sa cumpere niste parizer, si sa termine CRUCEA si BISERICA pe care le-a inceput. Apoi, sa se intoarca in satul natal si sa le dea ceva pomana si consatenilor ei oropsiti de soarta (asta numai daca o vomeaza) .
25 aug, 2014
gerea
penibila
cat da ipocrita sa fii
25 aug, 2014
stan
salamul avea si vibratii?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ