Alegeri prezidenţiale 2014. KLAUS IOHANNIS: Nu veţi auzi niciun atac la vreo persoană din partea mea

| 25 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis, preşedintele PNL, candidatul ACL la prezidenţiale a declarat luni, la Slobozia, că este cazul ca în această toamnă să se desfăşoare 'o campanie electorală pozitivă', iar din partea sa nu va fi auzit niciun atac la vreo persoană.

'O să-mi bazez campania electorală pe ceea ce aţi văzut astăzi la Slobozia, pe întâlniri cu oamenii, unde voi prezenta proiectul meu pentru România şi voi vorbi cu ei, dar din partea mea nu veţi auzi niciun atac la vreo persoană, ci doar la proiecte politice fiindcă despre asta este vorba', a declarat Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. El a mai spus că este cazul ca şi în România să avem o campanie electorală pozitivă.

'Să nu vă aşteptaţi de la mine să fac evaluări ale unor persoane implicate în campanie electorală cum nici românii nu aşteaptă aşa ceva de la mine. Eu voi veni, voi explica ce doresc eu pentru România, pentru români, după care oamenii vor judeca', a mai spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ