Iohannis: Întâlnirea de la Grivco - o MINCIUNĂ sfruntată. Îl provoc pe Ponta să aducă o probă oricât de mică

| 25 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis, preşedintele PNL, susţine că afirmaţia premierului Victor Ponta cu privire la o întâlnire pe care ar fi avut-o cei doi la Grivco ''este o minciună sfruntată''.

'Este o minciună sfruntată. (...) Victor Ponta ştie foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco. (...) El a fost în echipa de conducere a PSD, a fost omul de lângă Mircea Geoană, dacă bine îmi amintesc a fost chiar şeful de campanie al lui Mircea Geoană', a spus Iohannis, luni, la B1 Tv referindu-se la afirmaţia premierului Victor Ponta privind o întâlnire din 2009 de la Grivco.

El i-a cerut premierului să aducă probe referitoare la întâlnire.

'Îl provoc pe Victor Ponta să aducă orice probă, oricât de mică, oricât de indirectă, care să arate că am fost eu cu el la Grivco sau să aducă pe cineva care a fost la Grivco şi să spună: Da, a fost Klaus Iohannis acolo', a mai spus liderul PNL.

În plus, Iohannis a afirmat că nu a avut nicio întâlnire confidenţială cu Dan Voiculescu şi că nu a avut niciun fel de relaţie cu acesta.

Liderul PNL a susţinut că, din punctul său de vedere, Victor Ponta a fost un personaj secundar în negocierile de la acea vreme. 'A fost, din punctul meu de vedere, un personaj secundar. Nu am negociat nimic cu Victor Ponta', a punctat el.

Iohannis a mai spus că o să-i spună ''faţă în faţă'' lui Victor Ponta că ''este un mincinos'' dacă o să aibă un duel în campania electorală. 'Abia aştept să am o discuţie faţă în faţă. (...) Mie mi-ar plăcea o astfel de discuţie, ar fi foarte interesantă şi instructivă pentru români', a adăugat edilul Sibiului.

Totodată, el a spus că a fost o eroare faptul că premierul Victor Ponta a introdus tema religiei în campania electorală.

De asemenea, Klaus Iohannis a mai arătat că propunerea pentru funcţia de premier în 2009 a plecat de la o discuţie cu Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ