O intrebare pentru Klaus Iohannis

| 26 aug, 2014

Inainte de a-si prezenta viziunea pentru Romania, domnul Klaus Iohannis cred ca trebuie sa explice ce-a vrut sa spuna cand a spus ca el a avut bani pentru case pentru ca nu a avut copii. Ce-o insemna, de fapt, asta? Ca nu e bine ca romanii sa faca copii?

  • Inainte de a-si prezenta viziunea pentru Romania, domnul Iohannis cred ca trebuie sa explice ce-a vrut sa spuna cand a spus ca el a avut bani pentru case pentru ca nu a avut copii. Ce-o insemna, de fapt, asta? Ca nu e bine ca romanii sa faca copii? Ca e mai bine sa investesti in ziduri decat intr-o familie? Poate are o explicatie coerenta, poate ca aseara la B1 nu a fost suficient de clar - inainte de explica alte lucruri, cred ca ar fi foarte util sa clarifice acest lucru.
  • ”Alţii au investit în educaţia copiilor, noi am investit în imobile”!!! Asadar, asta a fost explicatia domnului primar la intrebarile despre cele 6 case pe care le are. 6 case obtinute dintr-un salariu de profesor de liceu de fizica, spune domnia sa, prin meditatii. Daca are omul o reteta secreta de imbogatire a profesorilor de liceu, cred ca Romania va avansa extraordinar de mult, iar bunastarea profesorilor va fi asigurata. Dar, dincolo de lipsa de explicatie pentru case, trebuie notata atitudinea extrem de cinica despre prioritatile in viata ale romanilor.
  • Da-i incolo pe cei care vor copii si isi cheltuie banii pe asta. Noi suntem oameni ordonati, nu aruncam banii pe prostii, ii bagam in case! In sase case, sa fiu mai exact. In case obtinute Dumnezeu stie cum, ca eu tot nu m-am prins.
  • Pana acum, am inteles ca din bani de meditatii (omul a fost profesor de fizica la liceu – sunt curios cam cate meditatii ar trebui sa dai sa obtii bani de 5-6 case!). Mai exista si povestea (inca la nivel de speculatie) despre participarea la vanzarea de copii la inceputul anilor 90. Ar fi chiar culmea sa existe dovezi ca omul si-a castigat banii de case din vanzarea de copii. Pana nu apar dovezile, nu ma pronunt, insa, omul are dreptul la prezumtia de nevinovatie.
  • Pana atunci, insa, retin indemnul – fraierilor care vreti sa cresteti copii, renuntati la ideea de a avea si voi o casa, ca nu veti avea suficienti bani; nu sunteti eficienti, investiti nemteste!
  • Citeşte şi: Klaus Iohannis clarifică situaţia celor şase case: Alţii au investit în educaţia copiilor, noi în imobile

     

    Tag-uri: Klaus Iohannis
    loading...

    Ştirile orei

    ECONOMICA.NET

    DAILYBUSINESS.RO

    STIRIDESPORT.RO

    ROMANIATV.NET

    10 Comentarii
    Adauga un comentariu nou
    COMENTARIU NOU
    Login
    Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
    25 sep, 2014
    Mirela Palada
    ce mai zice eminentul asociat la Stefan Gheorghiu?
    Să ne amintim cu toții acele cuvinte ale lui Adrian Sobaru: „Pentru tine Boc! Ne-ați ciuruit! Ne-ați vîndut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA!” " -
    23 sep, 2014
    Ferenczy-comunicator
    Când l-am cunoscut pe Sebastian Ghiță? Demult. Nici nu mai știu. Cred că prima oară l-am văzut acum zece-cincispreze ani. Nici nu cred că era căsătorit. L-am cunoscut la organizația PDL Ploiești. Era acolo un grup de tineri prieteni care se înțelegeau foarte bine între ei, el, Roberta Anastase, alții… Nici nu înțeleg cum de a ajuns el până la urmă la PSD, fiindcă se înțelegea foarte bine cu cei de la PDL”.

    Elena Udrea a devenit in ultima perioadă o prezență obisnuită la RTV, post controlat de Sebastian Ghita. Intrebat intr-un interviu HotNews.ro cum explică atenția pe care i-o acordă Romania TV Elenei Udrea, Sebastian Ghită a răspuns: “Stiti ca dupa alegeri in prima ora dupa exit-poll-uri doamna Udrea a stat in direct foarte mult? Stiti ce a facut? Audienta. Doamna Udrea. Va place, nu va place este un personaj”.
    19 sep, 2014
    Dan Slugarescu-consilier Ponta
    Ponta iese presedinte ,in orice sondaj CSCI
    Sondajul a fost realizat în perioada 15-18 sepetembrie 2014, pe un eşantion de 1100 de persoane, eroarea tolerată fiind de 3%. CSCI este condus de Dan Sultănescu, consilierul de imagine al lui Victor Ponta.
    19 sep, 2014
    palada matrafox
    foarte bine Dane,m-a uns la inima...
    si pe Victor,la fel
    19 sep, 2014
    palada matrafox
    ps:uitasem...si Daciada e fericita
    04 sep, 2014
    Lol
    Dane,ce face Mirel?
    Are probleme de imagine?
    sa faca operatie estetica....
    29 aug, 2014
    cantautor
    lectie de Stefan Gheorghiu
    preda:Dan Sultanescu,consilier al lui Ponta
    de fapt ,ar trebui sa-si schimbe si numele in :Dan Slugarescu

    ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ