Oamenii din echipa lui Klaus Iohannis, tupeu pe bani publici

| 25 aug, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, a petrecut două săptămâni la mare, alături de soţia sa, cei doi copii şi încă trei consilieri, totul pe banii Consiliului Județean.

Dacă tot a plătit cazarea și masa din bani publici, penelistul a decis să facă la fel și cu transportul, așa că s-a folosit de mașinile instituției pe care o conduce. Mai mult, pentru că nu ești cocalar până la capăt dacă nu spui ceva de dușmani, soția sa, deputatul PNL Roxana Anușca, a scris pe pagina personală de Facebook „Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor...până ce de ciudă mor!!!” și a publicat mai multe poze din concediu. Concediu doar pentru unii, deoarece președintele CJ era, cel puțin în acte, la cursuri.

Citeşte şi: Klaus Iohannis clarifică situaţia celor şase case: Alţii au investit în educaţia copiilor, noi în imobile

La sfârșitul lunii iulie, Consiliul Județean Botoșani a votat un proiect de hotărâre prin care se aprobă participarea lui Florin Ţurcanu la „cursuri de perfecţionare”, în perioada 3-17 august 2014. Organizatorul cursurilor: firma Chiriţă Ionel Întreprindere Individuală Bucureşti, prin marca înregistrată Partener APL, alături de firma Public Research (furnizorul trainerilor), care a trimis oferta, pe e-mail, reprezentanţilor unităţii administrativ-teritoriale. Din oferta de cursuri puse la dispoziție, Ţurcanu şi-a ales două: „servicii de asistenţă profesională” şi „gestionarea documentelor unei instituţii publice; protecţia şi gestionarea informaţiilor clasificate”, fiecare având prețul de 800 de lei.

Tot în oferta firmei respective se găsesc şi tarifele pentru cazare şi masă în funcţie de hotelul şi staţiunea alese. Pentru Eforie Nord, destinația aleasă de președintele CJ Botoșani, au existat două variante de cazare. La Hotel Felix, un sejur de o săptămână în respectiva perioadă ajungea la 2.275 lei, iar la Hotel Dunărea 2.475. Mâncarea era separat, la prețul de 100 de lei pe zi. Astfel, liberalul Țurcanu a plătit cel puțin 4500 de lei, fără mâncare, pentru a se relaxa la malul mării pe banii botoșănenilor. A făcut totuși economii, având în vedere că în ofertă erau incluse gratuit cazarea pentru un însoțitor adult și doi copii de până în 12 ani.

Contactat de ziariștii de la Gândul.info, referitor la „urarea” soției sale, Țurcanu a declarat următoarele: „Aşa, şi? Ce-i rău în asta? Dumneavoastră n-aveţi duşmani? Ei iaca, ea şi-a dorit să moară duşmanii. Dar dumneavoastră ce treabă aveţi cu Facebook-ul unei persoane? Şi dacă e persoană publică nu are dreptul la intimitate? Sunteţi cumva prieteni pe Facebook cu doamna deputat şi v-a dat acceptul să puteţi comenta ce scrie ea pe Facebook?”.

Aceștia sunt oamenii „noi” cu care se laudă Iohannis, cei împreună cu care „luptă” împotriva baronilor. Niște cocalari care se încântă chiar și la cea mai mică ciupeală, așa, doar ca să facă în ciudă „dujmanilor”.

Citeşte şi: Provocare către PNL și Klaus Iohannis – o găleată de cenușă în cap, pentru trădarea alegătorilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 2014
Vali
Tupeu pe bani publici
este ceea ce dovedeste Ponta, impreuna cu ministrii sai, cu prefectii si primarii pesedisti. Este vorba, pe scurt, despre intrarea in recesiune, raportata drept crestere economica! Este vorba de acciza care a produs nu doar scumpiri la alimente si alte produse, ci si o gaura in buget! Este vorba de coruptii care, sustinuti fatis de Ponta, jefuiesc statul, prin contracte paguboase pentru acesta.
Si este vorba despre tupeul acestei jurnaliste,, care face intotdeauna alb din negru si negru din alb!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ